Shijo shijen e sushit të vërtet, në qendër të Tiranës. Kemi vendosur të importojmë në Shqipëri kulturën e vërtetë të sushit: duam të zbulosh shijen unike të Sol Levante, në një mix aromash dhe sensacionesh të cilat do të përfshijnë plotësisht dhe totalisht.

Dritat dhe atmosfera intime e restorantit do të bëjnë ta harrosh botën e jasthme: me t’u ulur do të katapultohesh në një dimension paralel.

Një dimension i përbërë nga sashimi, maki, tekami dhe uramaki.

Një dimension me ngjyrat e Orientit.

cropped-icona.png

ALL YOU CAN EAT

Formula e cila revolucionon mënyrën tënde të të ngrënit sushi.

RREGULLAT E FORMULES ALL YOU CAN EAT

  • Cdo pjestar në të njëjtën tavolinë duhet të ketë zgjedhur formulën AYCE, ose jo.

  • Ushqimi që nuk konsumohet paguhet sipas cmimit real përkatës në menu.

  • Në cmim nuk përfshihen pijet dhe ëmbëlsirat.

  • Formula AYCE është e vlefshme vetem në restorant.

SA KUSHTON?

MENU DREKE

(11:30-17:30)

E Hënë – E Diel 2200* L
Për fëmijët (deri në 120 cm) 990* L

Për fëmijët nën 4 vjeç, ushqimi është FALAS!

* Fundjave & dite festash +200L/Person

MENU DARKE

(11:30-23:00)

E Hënë – E Diel 2990 L
Për fëmijët (deri në 120 cm) 1990 L

Për fëmijët nën 4 vjeç, ushqimi është FALAS!

Zbulo shijen e vërtetë të Azisë në të gjitha dimensionet e saj
Provo formulën  SUSHI – All you can eat!
Shopping Cart

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds

Scroll to Top